Over MotorPrime Verkeerschool

Kwaliteit

MotorPrime Verkeersschool staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Cursisten gelukkig maken is ons belangrijkste streven. Onze rijinstructeurs gebruiken een unieke lesmethode om onze cursisten de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig de weg op te gaan en in één keer te slagen.

Doelgericht werken

Net als jij, willen wij ook dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Wij weten als geen ander dat je als jongvolwassene een hoop leuke dingen hebt waar je je geld aan wilt uitgeven. Onze doelgerichte methode verlaagt het gemiddeld aantal lessen tot het behalen van je rijbewijs. Een lespakket bij ons, in combinatie met de gratis proefles en her-examens, is DE manier om te slagen. Zo geef je nooit onnodig veel geld uit. Wel zo fijn, want van dat geld kun je een hoop leuke dingen doen!

Service

Wij bieden all-in pakketten. Slaag je niet in één keer? Dan krijg je je herexamen(s) onbeperkt gratis! Waarom? Heel simpel. Wij geloven sterk in onze kwaliteit en unieke lesmethode. Wij gaan met jou op examen als jij er echt klaar voor bent. Mocht het je de eerste keer toch niet lukken dan nemen wij de kosten voor de herexamen(s) voor eigen rekening. Zo betaal jij alleen voor de lessen en niet meer!

Uniek

De pakketten die wij aanbieden, vind je nergens anders. Samen met je rijinstructeur wordt er gekeken hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Op basis daarvan kun je (zonodig in overleg met je ouders/verzorgers) een beslissing maken. De pakketten bestaan uit de volgende onderdelen:

Aantal benodigde rijlessen
Gratis 5 rijlessen
Gratis tussentijdse toets
Gratis herexamen(s)
Gratis proefles

Ben jij benieuwd of MotorPrime dé rijschool is die jou aan je rijbewijs gaat helpen? Vraag dan een proefrijles aan en maak kennis met een instructeur.

Deskundige en ervaren rijinstructeurs die je begeleiden.

Stapsgewijs opbouwen van je rijvertrouwen, door ervaren en betrouwbare begeleiding.

Wij rijden in nieuwe lesauto’s.

Gediplomeerde KNMW motorrij-instructeurs.

Je krijgt altijd de zelfde vaste instructeur.

Altijd de nieuwste motoren tot je beschikking.

Elke les rijden met de zelfde auto.

Rijbewijs Categorie B

Rijbewijs Categorie B

Een rijbewijs B is een document, in de vorm van een pasje, waarmee je bevoegd bent om in een auto te rijden van maximaal 3500kg. Het toont aan dat je beschikt over voldoende kennis, vaardigheden en inzicht om met een auto aan het verkeer deel te nemen. Voorafgaand aan het praktijkexamen moet je het theorie-examen afleggen en rijlessen volgen. Vindt jouw rijinstructeur dat je voldoende kennis en inzicht hebt? Dan mag je deelnemen aan het landelijk rijexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid). Als je slaagt voor het examen dan kun je het rijbewijs B aanvragen bij de gemeente waar je staat ingeschreven.

Meer info
Rijbewijs Categorie A (verwacht 2020)

Rijbewijs Categorie A (verwacht 2020)

Het rijbewijs A is een document, in de vorm van een pasje dat je nodig hebt om een motor te mogen besturen. Voor ieder voertuig dat je wilt besturen heb je een andere rijbewijscategorie op je pasje nodig. Het rijbewijs A ontvang je als je kunt aantonen dat je beschikt over voldoende kennis, inzicht en vaardigheid om een motor te besturen. Dit toon je aan tijdens een rijexamen van het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR). Leg je het examen met verschillende onderdelen succesvol af? Dan kun je het rijbewijs A aanvragen bij de gemeente waar je staat ingeschreven.

Meer info
Open chat
Hulp nodig?
Hallo. hoe kunnen wij je helpen?