AVB Oefeningen

AVB Oefeningen

Korte slalom

De korte slalom oefening is bedoeld om de stuurvaardigheid van motorrijders te verbeteren. Het is een oefening die helpt bij het ontwikkelen van de controle over de motor en het verbeteren van de reflexen en de wendbaarheid van de motorrijder.

Het is belangrijk om deze vaardigheden te ontwikkelen omdat ze van cruciaal belang zijn bij het rijden van een motorfiets in verschillende situaties, zoals in stedelijk verkeer, op bochtige wegen of bij het vermijden van gevaren op de weg. Door het beheersen van de korte slalom oefening kan een motorrijder beter en veiliger manoeuvreren in krappe ruimtes en onverwachte situaties.
AVB Oefeningen

Lange slalom

De lange slalom oefening is net als de korte slalom oefening bedoeld om de stuurvaardigheid van motorrijders te verbeteren. Het is een oefening die helpt bij het ontwikkelen van de controle over de motor en het verbeteren van de reflexen en de wendbaarheid van de motorrijder, maar dan over een langere afstand.

Het is belangrijk om deze vaardigheden te ontwikkelen omdat ze van cruciaal belang zijn bij het rijden van een motorfiets in verschillende situaties, zoals in stedelijk verkeer, op bochtige wegen of bij het vermijden van gevaren op de weg. Door het beheersen van de lange slalom oefening kan een motorrijder beter en veiliger manoeuvreren over een langere afstand en in bochtige situaties.
AVB Oefeningen

Noodstop

De noodstop oefening is een belangrijke oefening voor elke motorrijder om te leren. Het is bedoeld om de motorrijder te leren hoe hij of zij op een snelle en veilige manier een noodstop kan maken in geval van een onverwachte situatie of gevaar op de weg.

Het is essentieel om deze vaardigheid te ontwikkelen omdat het vermogen om snel en veilig te stoppen van cruciaal belang is voor de veiligheid van de motorrijder en andere weggebruikers. Een goede beheersing van de noodstop oefening kan het verschil maken tussen een ongeval of een veilige ontsnapping aan een potentieel gevaarlijke situatie.
AVB Oefeningen

Korte precisiestop

De korte precisiestop oefening is bedoeld om de motorrijder te leren hoe hij of zij snel en precies tot stilstand kan komen, met behoud van de controle over de motorfiets.

Het is essentieel om deze vaardigheid te ontwikkelen omdat het vermogen om snel en precies te kunnen stoppen van cruciaal belang is voor de veiligheid van de motorrijder en andere weggebruikers. Een goede beheersing van de korte precisiestop oefening kan het verschil maken tussen een ongeval of een veilige ontsnapping aan een potentieel gevaarlijke situatie.
Scan de code