Over Motorprime

Rijschool Motorprime Eindhoven

Over Motorprime

Rijschool Motorprime staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Cursisten gelukkig maken is ons belangrijkste streven. Onze rijinstructeurs gebruiken een unieke lesmethode om onze cursisten de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig de weg op te gaan.

Door onze jarenlange ervaring en onze unieke lesmethode zijn wij in staat om voordelig, snel en op een leuke manier jou te laten slagen voor je rijbewijs! Bij ons heb je geen lange wachttijden en je kunt direct van start met je rijlessen.

Kwaliteit

MotorPrime Verkeersschool staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Cursisten gelukkig maken is ons belangrijkste streven. Onze rijinstructeurs gebruiken een unieke lesmethode om onze cursisten de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig de weg op te gaan en in één keer te slagen.

Doelgericht werken

Net als jij, willen wij ook dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Wij weten als geen ander dat je als jongvolwassene een hoop leuke dingen hebt waar je je geld aan wilt uitgeven. Onze doelgerichte methode verlaagt het gemiddeld aantal lessen tot het behalen van je rijbewijs. Een lespakket bij ons, in combinatie met de gratis proefles en her-examens, is DE manier om te slagen. Zo geef je nooit onnodig veel geld uit. Wel zo fijn, want van dat geld kun je een hoop leuke dingen doen!

Service

Wij bieden all-in pakketten. Slaag je niet in één keer? Dan krijg je je herexamen(s) onbeperkt gratis! Waarom? Heel simpel. Wij geloven sterk in onze kwaliteit en unieke lesmethode. Wij gaan met jou op examen als jij er echt klaar voor bent. Mocht het je de eerste keer toch niet lukken dan nemen wij de kosten voor de herexamen(s) voor eigen rekening. Zo betaal jij alleen voor de lessen en niet meer!

Uniek

De pakketten die wij aanbieden, vind je nergens anders. Samen met je rijinstructeur wordt er gekeken hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Op basis daarvan kun je (zonodig in overleg met je ouders/verzorgers) een beslissing maken. De pakketten bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Aantal benodigde rijlessen

  • Gratis 5 rijlessen

  • Gratis tussentijdse toets

  • Gratis herexamen(s)

  • Gratis proefles

Ben jij benieuwd of MotorPrime dé rijschool is die jou aan je rijbewijs gaat helpen? Vraag dan een proefrijles aan en maak kennis met een instructeur.

Rijbewijs A

Rijbewijs B

Scan de code